Mergi la conţinutul principal

„Întâlnire cu dragostea” la Școala Populară de Arte “Vespasian Lungu”

* spectacolul muzical online se va desfășura vineri, 12 februarie 2021, începând cu ora 13.00

 

Școala Populară de Arte "Vespasian Lungu" Brăila, cu sprijinul Consiliului Județean Brăila și al Primăriei Municipiului Brăila, organizează, de Valentine’s Day, spectacolul muzical online „Întâlnire cu dragostea”.

Vineri, 12 februarie 2021, începând cu ora 13.00, la Școala Populară de Arte "Vespasian Lungu" va avea loc o „Întâlnire cu dragostea” printr-un spectacol muzical online organizat cu prilejul Zilei Îndrăgostiților.

După cum am aflat de la Cristian Morozan, managerul instituției de cultură, vor fi prezenți pe scenă: Trupa „Restart” - cu Wanessa Radu, actriță a Teatrului „Maria Filotti“ și Florin Lazăr, profesor al Școlii – realizator al aranjamentelor orchestrale, precum și elevii Lambriny Popa (clasa prof. Gabriela Vizuroiu), Anda-Ștefania Baciu (clasa prof. Ana-Maria Baciu), Bianca-Florentina Bănică și Alexandru-Ionuț Ciucă (clasa prof. Florin Lazăr).

Evenimentul este înscris în Programul anual al acțiunilor culturale desfășurate în cadrul Școlii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro