Mergi la conţinutul principal

”Se-ntorc colindele acasă !”. FUEGO susține două concerte la Brăila

* evenimentul are loc marți, 14 decembrie, la Casa Tineretului * în deschiderea concertului susținut de FUEGO, membrii Grupului vocal ”La lină fântână”, din comuna Ciocile, vor interpreta colinde tradiționale

 

 

 

 

Îndrăgitul artist Paul Surugiu, cunoscut iubitorilor de muzică mai ales sub numele de scenă Fuego va concerta la Brăila, în preajma Sfintelor Sărbători ale Nașterii Domnului. Fuego va susține, în premieră, două concerte într-o singură zi. Potrivit reglementărilor în vigoare, accesul la cele două spectacole susținute de artist se face pe baza certificatului verde sau a unui test negativ.

Astfel, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (Centrul de Creație), Consiliul Județean și Primăria Municipiului Brăila organizează în ziua de marți, 14 decembrie a.c., dublu Concert Paul Surugiu - FUEGO, intitulat generic ”Se-ntorc colindele acasă !”. Spectacolele vor avea loc la orele 16.00 respectiv 18.00.

În deschiderea concertului susținut de Fuego, membrii Grupului vocal ”La lină fântână”, din comuna Ciocile, vor interpreta colinde tradiționale de Crăciun. Biletele pentru concertele Fuego de marți se găsesc la sediul Centrului de Creație Brăila, din Piața Traian nr. 2.

Potrivit organizatorilor evenimentului, accesul la concerte se va face conform HG nr. 1166/8. 12. 2021, prin prezentarea la intrarea în sala de spectacol a testului negativ antigen emis de unitățile medicale acreditate sau a testului negativ RT-PCR sau a Certificatului verde (vaccin sau dovada trecerii prin boală).   

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro