Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

”Rambo” minor deposedat de arme albe de un jandarm aflat în timpul liber

* din câte se pare este vorba despre unul dintre frații care au atacat cu cuțitul elevi, în zona Colegiului ”Murgoci”

 

Un minor care avea asupra sa un cuțit și un baston telescopic din metal a atras atenția unui jandarm aflat în timpul liber, care a acționat imediat, deposedându-l pe potențilul delicvent de armele albe și predându-l unui echipaj al Jandarmeriei. Incidentul s-a întâmplat astăzi, marți, 21 septembrie a.c., în jurul orei 12:30. După cum informază Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Brăila, totul a început într-un autobuz care circula dinspre Barieră spre Piața Traian din municipiul Brăila. ”La coborârea din mijlocul de transport în comun, într-o stație din centrul municipiului, subofițerul a observat că minorul avea asupra sa un cuțit și un baston telescopic, fapt ce i-a stârnit îngrijorarea. A acționat rapid și l-a deposedat de cele două obiecte periculoase, după care l-a predat unui echipaj de jandarmerie. Ulterior, s-a stabilit faptul că bastonul telescopic avea o lungime de 66 de centimetri, iar cuțitul o lungime totală de 32 de centimetri, din care 19 centimetri reprezentau doar lama. Cercetările în această cauză au fost preluate de către Inspectoratul de Poliție Județean Brăila. Plutonier adjutant Abăseacă Alexandru își desfășoară activitatea în cadrul unității noastre din anul 2007, în domeniul ordinii și liniștii publice. Iată că experiența și profesionalismul dobândite „în stradă” și-au spus, din nou, cuvântul, iar un posibil eveniment nefericit a fost împiedicat”, precizează Jandarmeria.

Din câte se pare, minorul în cauză ar fi unul dintre frații care, în lunile ianuarie - februarie 2020, au amenințat cu acte de violență câțiva elevi, în zona Colegiului ”Murgoci”, pentru a-i deposeda de diverse bunuri. Pe un minor chiar l-au lovit cu cuțitul. La vremea respectivă, a fost deschis un dosar penal.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii