Mergi la conţinutul principal

”Campion” la furturi din autoturisme, prins și băgat la arest

* un tânăr de 26 de ani, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat (trei fapte), furt și tentativă la furt calificat din autoturisme, a fost trimis în spatele gratiilor

 

 

 

Hoț din mașini, trimis la Arest. Un tânăr a comis mai multe furturi din autoturisme parcate în municipiu, unele cu portierele neasigurate, însă poliţiştii i-au dat de urmă.

În cursul zilei de astăzi, 28 septembrie, Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului acuzat de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

La data de 27 septembrie, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale au identificat și reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din Brăila, bănuit pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat (3 fapte), furt și tentativă la furt calificat. În fapt, în noaptea de 9 iulie, în jurul orei 03:00, tânărul ar fi încercat să pătrundă într-un autoturism ce se afla parcat pe Bulevardul Dorobanților din municipiu. De asemenea, atât în perioada 29 -30 august, cât și în noaptea de 22 spre 23 septembrie și 26 spre 27 septembrie a.c., tânărul, profitând de faptul că portierele erau neasigurate, ar fi sustras o trusă de scule mecanice, 15 salopete, două parfumuri și un laptop din interiorul a trei autoturisme ce se aflau parcate pe raza municipiului”, au transmis polițiștii din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Potrivit anchetatorilor, prin același mod de operare, în după-amiaza zilei de 27 septembrie, tânărul ar fi sustras dintr-un alt autoturism un telefon mobil, care a fost găsit în posesia acestuia și predat persoanei vătămate, la scurt timp după comiterea furtului, în urma activităților desfășurate de polițiști.

Prejudiciul total, în valoare de aproximativ 10.500 lei, a fost recuperat parțial de polițiști. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, furt și tentativă la furt calificat.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro