Mergi la conţinutul principal
Ambasadorul Marii Britanii, în vizită la Colegiul “Murgoci”

“Welcome to our school, Your Excellency!”

Excelenţa Sa, Domnul Paul Brummell, Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord s-a aflat marţi, 13 martie, într-o vizită personală la Colegiul Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci” Brăila

 

“Welcome to our school,Your Excellency!”. Acestea au fost cuvintele cu care elevii şi profesorii Colegiului “Gheorghe Munteanu Murgoci”, Brăila, l-au întâmpinat pe Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Excelenţa Sa, Domnul Paul Brummell, marţi, 13 martie 2018.

După o discuţie informală despre performanţele elevilor şi despre proiectele educaţionale derulate în şcoală, purtată cu directorii colegiului, prof. Mihaela Florina Giurcă şi prof. Florentin Cimpoae, şi cu profesorii de limba engleză, profesorii de limba şi literatura română, Ana Coman şi Viorel Mortu, au oferit Excelenţei Sale câteva din lucrările personale şi din cele ale elevilor şcolii.

Următoarea etapă a vizitei a fost o întâlnire între Excelenţa Sa şi elevi, în care s-a vorbit despre ceea ce înseamnă a fi student în Regatul Unit. Discuţiile au avut un impact pozitiv asupra elevilor, apreciaţi de Excelenţa Sa pentru interesul privind dezvoltarea personală, pentru viziunea asupra carierei. Atmosfera generată de discuţiile ambasadorului Marii Britanii cu tinerii colegiului a fost una constructivă, demonstrând faptul că elevii cunosc foarte bine problematica lumii contemporane.

Plăcut impresionat de această întâlnire, Excelenţa Sa le-a adresat profesorilor colegiului un cuvânt de apreciere pentru modul exemplar în care tinerii reprezintă valorile şcolii, apreciindu-le munca şi implicarea în formarea lor.

La finalul vizitei, Paul Brummell a scris în Cartea de onoare a Colegiului Naţional “Gh.M.Murgoci”.

Această vizită a Excelenţei Sale, Domnul Paul Brummell, Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, a fost un moment cu o semnificaţie aparte pentru şcoala brăileană, aprecierile referitoare la educaţia primită de elevii Colegiului Naţional “Gh. M. Murgoci” reprezentând o recunoaştere a calităţii activităţii profesorilor acestora.

Întâlnirea a fost coordonată de Mariana Crăciun, prof. limba engleză.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro