Mergi la conţinutul principal

“Ultima strigare”, pe strada Apollo, de la pod până la intersecția cu bulevardul Dorobanţilor

* de câteva zile, a început să se toarne primul strat de asfalt, pe un șantier care s-a confruntat cu tot felul de probleme * asfaltarea tronsonului respectiv ar trebui să fie gata în câteva zile, a precizat primarul Marian Dragomir

 

 

 

În sfârşit, după atâtea probleme cauzate îndeosebi de săparea “în orb” printre reţele de utilităţi despre care nu mai știa nimeni, într-un teren instabil, cu tot felul de “neprevăzute” şi “vicii ascunseapărute pe perioada lucrărilor, iată  că  în aceste zile s-a trecut, în sfârșit, la turnarea primului strat de asfalt, pe un sens de mers. Sunt “atacate” intersecţiile şi trotuarele, a apărut şi o staţie de autobuz (chercenii ducând, acum, dorul liniei de tramvai), iar constructorii Tancrad (brăileni şi gălăţeni) sunt direcţionaţi treptat către alte  şantiere din cele două municipii (de exemplu, pe Calea Galaţi). Şi să le mulţumim, totuşi, că au dus la capăt o lucrare cu destule probleme şi inadvertenţe.

 

Asfaltarea va dura până marți, săptămâna viitoare, după cum a declarat primarul Marian Dragomir în cadrul unei conferințe de presă desfășurate recent.

 

”Săptămâna aceasta a astăzi a început turnarea asfaltului pe Baldovinești, tronsonul dintre Podul de la Apollo și Dorobanți, un tronson care ne-a creat probleme foarte mari prin descoperirea unor conducte care nu figurau în acte și pentru care a fost nevoie de timp ca să se reproiecteze tot pe acea suprafață și mai ales să descopere de unde veneau și unde duceau acele conducte. Se va asfalta până marți încontinuu pe Șoseaua Baldovinești. Se vor turna primele două straturi urmând să se toarne apoi și cel de-al treilea strat”, a declarat primarul Marian Dragomir.

 

Proiectul de modernizare a Șoselei Baldovinești se ridică la 12,7 milioane euro și este realizat cu fonduri europene. Lucrările sunt executate de firma ”Tancrad” Galați.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro