Mergi la conţinutul principal

“Turneul campionilor” a fost câştigat de echipa Armatei

• podiumul a fost completat de formaţiile Inspectoratului Şcolar şi Pricons • premii speciale au primit Florin Giurgiu, Andrei Crăciun şi Cătălin Constandache

 

După o finală “incendiară”, echipa Armatei a câştigat prima ediţie a “Turneului campionilor”, iar Pricons, o altă favorită a acestei competiţii, a ocupat locul al treilea, după ce a învins-o, în finala mică, cu 1-0, pe Ronţăilă. Organizatorii au oferit şi trei premii speciale, Florin Giurgiu fiind desemnat cel mai bun portar, Andrei Crăciun cel mai tehnic jucător, iar Cătălin Constandache golgeterul competiţiei.

Între cele două meciuri, organizatorii au adus în faţa spectatorilor o parte dintre jucătorii care s-au remarcat de-a lungul timpului, pe plan local.

“Am dorit ca foştii mari fotbalişti ai oraşului nostru, cei care au făcut performanţă pentru Progresul sau Dacia Unirea să se revadă şi mulţi au dat curs invitaţiilor noastre. Cât priveşte cele două finale, acestea au depăşit aşteptările, cel puţin finala mare, cea care a decis câştigătoarea, a fost una spectaculoasă, cu multe goluri şi faze de poartă. Ca o concluzie, eu consider că ne-am atins scopul atâta timp cât în sală au fost în jur de 250 de spectatori la fiecare etapă”, a declarat Adrian Manole, preşedintele Comisiei de fotbal în sală.

Banciu (min. 4) a înscris din lovitură de pedeapsă primul gol pentru Armata dar la faza următoare Bogoş ar fi putut restabili egalitatea dacă portarul advers nu avea un reflex salvator. În minutul 8, după o pasă a lui Constandache, Pascu a marcat pentru 2-0. Finalul primei reprize a fost controlat de echipa Inspectoratului Şcolar, care a înscris de două ori, prin Spirea şi Micu, astfel că, după primele 20 de minute, scorul era egal, 2-2. Constandache şi Banciu, de încă două ori, au marcat, echipa Inspectoratului şcolar s-a jucat cu ocaziile, iar Armata s-a impus cu 5-2 şi a câştigat prima ediţie a “Turneului campionilor”.

Între cele două finale a avut loc un meci între două echipe formate din foşti fotbalişti, din generaţii diferite, care au evoluat la Progresul şi Dacia Unirea. La Progresul au jucat  Şerban Trofin, Ionel Panţuru, Ionel Moroianu, Costel Manole, Gheorghe Huba, Valentin Jipa, Ionel Iuga, Ionel Drăgoi, Nicu Pîrlog, iar pentru Dacia Unirea au evoluat Cristea Rusu, Adrian Baldovin, Tudorel Pelin, Victor Titirişcă, Nicolae Jica, Nicu Anghel, Viorel Ciucaşu, Daniel Buricea, Nicu Marcadonatu. Meciul arbitrat de Gheorghe Negoiţă a fost câştigat cu 4-3 de generaţia mai tânără pentru care au marcat Jica 2, Baldovin şi Titirişcă iar pentru Progresul, Pîrlog a reuşit un hat trick.

Au mai fost în sală dar nu au evoluat din motive medicale, Costel Gheorghiţă, Ilie Trifina, Gică Neicu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro