Mergi la conţinutul principal

“Trecem şi prin foc pentru conducătorul nostru iubit, dl. Mihai Tudose”

Pesediştii brăileni mai aveau un pic şi se legau cu lanţurile de copac pentru a-şi apăra şeful, este vorba despre premierul Mihai Tudose. Am citit şi eu în ziarul Obiectiv luările de poziţie ale parlamentarilor din PSD Brăila, care s-au înghesuit să-l pupe în fund pe Tudose, să afirme răspicat că dl. Tudose este un lider destoinic, pe care ei îl susţin necondiţionat, pentru care probabil ar trece şi prin foc dacă asta i-ar salva funcţia de prim ministru, în războiul cu Liviu Dragnea.

Până la un anumit punct sunt dispus să înţeleg susţinerea asta colegială. E normal să fii alături de un coleg de filială, atâta vreme cât acesta nu a comis fapte penale, nu e cercetat în dosare penale. Aşadar, îi înţeleg cumva pe pesediştii brăileni că s-au poziţionat de partea lui Tudose. La fel ar face şi parlamentarii din Teleorman pentru liderul lor, Liviu Dragnea.

Ce nu pot eu să înţeleg este atitudinea de slugă a parlamentarilor din Brăila. Adică, una este să afirmi că eşti alături de un om şi cu totul altceva să te pui în genunchi în faţa lui şi să îi ridici ode absolut fără motiv. De ce să îl lauzi atâta pe Mihai Tudose, atât vreme cât el nu a salvat pe nimeni de la moarte, nu a făcut vreun gest eroic. A, îl pupi în fund pe Tudose pentru că el te-a făcut om. Tudose te-a pus pe listă şi ţi-a dat serviciu în Parlament, timp de 4 ani, de unde tu o să încasezi un salariu de 15.000 de lei, plus pensie specială...

Constatăm că nu s-a schimbat nimic între pupincurismul practicat pe vremea lui Ceauşescu şi cel de acum, pe vremea lui Tudose. Pupincuriştii s-au schimbat, dar metodele au rămas la fel de dizgraţioase. În continuare, se pupă-n fund cu sârg, din conştiinţă, am spune. Pe vremea lui Bunea Stancu, de asemenea, se pupa în fund dimineaţa, la prânz şi seara. De multe ori şi noaptea, de mai avea un pic Bunea Stancu şi se plângea că pupincuriştii nu îl lasă să doarmă.

Acum, Mihai Tudose este pe cai mari. A ajuns premier, ba mai are un pic şi îi ia locul lui Liviu Dragnea la conducerea PSD. Evident, parlamentarii PSD Brăila au simţit că e vremea să se gudure pe lângă Tudose, ca să fie luaţi în calcul la alegerile viitoare, să fie siguri că îşi conservă privilegiile. (Pupătorul De FUNDURI)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro