Mergi la conţinutul principal

“Târgoci” - 21.500 lei de la elevii de la “Murgoci” pentru Ana şi Andrei

• uriaşa sumă strânsă la tradiţionalul Târg de Crăciun a fost dăruită celor doi adolescenţi care se luptă să învingă cancerul

 

Un spectacol al veseliei şi generozităţii! În aceste cuvinte am putea descrie atmosfera din acest an de la tradiţionalul Târg de Crăciun “Târgoci” organizat de elevii de la Colegiului Naţional “Gh. M. Murgoci”. Evenimentul a avut loc pe data de 20 decembrie în sala de sport a liceului, iniţiator fiind Consiliul Şcolar al Elevilor, împreună cu o echipă de voluntari.

Ca în fiecare an, liceenii au fost foarte inventivi şi i-au încântat pe vizitatori cu tot felul de prăjituri, decoraţiuni de Crăciun, dar şi momente de muzică, dans şi actorie susţinute de elevii colegiului. Spectacolul a fost completat de cei de la Ansamblul Pandora care au prezentat două momente de dans grecesc.

La finalul unui târg de poveste s-au adunat 21.500 lei. Respectând tradiţia, elevii au ales să doneze aceşti bani în scopuri umanitare. Astfel, elevii de la “Murgoci” au devenit “îngeri” de Crăciun pentru colegul lor Andrei Nemet, căruia i-au donat 14.300 lei. Ceilalţi 7.300 de lei i-au dăruit pentru Ana Maria Ciutacu, eleva de la Liceul de Arte diagnosticată cu cancer.

Le mulţumim elevilor, profesorilor şi directorilor Colegiului Naţional “Gh. M. Murgoci” pentru gestul nobil şi îndemnăm în continuare brăilenii să fie alături de cei doi adolescenţi!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro