Mergi la conţinutul principal

“Regal de operă și operetă” la Filarmonica "Lyra - George Cavadia"

* miercuri, 29 iunie, brăilenii iubitori de muzică sunt așteptați la Filarmonica “Lyra – George Cavadia” la un “Regal de operă și operetă”, o experiență aparte alături de invitați speciali * biletele pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29, sau online de pe platforma BLT. ro

 

O altă stagiune își scrie acordurile cadenței finale în care sunt imortalizate simțirile concertelor ce au fost, dar și gândurile despre concertele nenăscute încă ale stagiunii viitoare. Filarmonica "Lyra - George Cavadia" Brăila  marchează acest moment printr-un Concert vocal-simfonic extraordinar, denumit, cu toată puterea cuvântului, "Regal de operă și operetă", o experiență aparte, pe care o veți trăi prin și alături de invitații Maestrul Victor Dumănescu, din a cărui baghetă dirijorală izvorăsc de fiecare dată viziuni interpretative memorabile, soprana Lorena Mărginean, tânăr muzician care deja a cucerit publicul atât prin delicatețea sa, cât și prin calitățile vocale incontestabile, și nu în ultimul rând tenorul Cristian Bălășescu, fiu al Brăilei, ce a profitat de zestrea sa muzicală și pe care a îmbogățit-o prin muncă, fiind în prezent Prim Solist al Operei Naționale Române Timișoara. Concertul are dublă însemnătate, el fiind dedicat Zilei Internaționale a Dunării și vă va purta într-o croazieră muzicală de-a lungul undelor sonore.

Evenimenul organizat de Filarmonica "Lyra - George Cavadia" Brăila se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Consiliului Județean Brăila și al Primăriei Municipiului Brăila, și va avea loc miercuri, 29 iunie 2022, de la ora 19.00, la Casa Tineretului Brăila. Prezentarea va fi asigurată de profesor Alexandra Gurgu.

Biletele s-au pus deja în vânzare și pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29, sau online de pe platforma BLT. ro. https://www.blt.ro/regal-de-opera-si-opereta.html

Prețul biletului pentru adulți este de 40 de lei, pentru pensionari și studenți, 20 de lei, iar pentru elevi, 10 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro