Mergi la conţinutul principal

“Nucleara” de la fostul Laminorul de pe strada Transilvaniei

* ceea ce era cândva dispensarul uzinei a ajuns acum un focar de infecție plin de gunoaie, dar și toaletă publică pentru diverși indivizi

 

Chiar dacă strada Transilvaniei a căpătat un alt aspect prin blocurile moderne construite aici și un nou spațiu comercial, este o adevărată bătaie de joc prin ceea ce se întâmplă pe partea stângă, cum se intră dinspre  Şoseaua Râmnicu Sărat. Treci de un salon de înfrumusețare închis (cu bălării în fața ușii, firmele sparte și gunoi), și imediat dai de un  adevărat focar de infecție, acolo unde a existat cândva  dispensarul medical al defunctei uzine Laminorul. Te îngrozești de câtă mizerie există aici: munți de gunoaie în putrefacție, tot felul de deșeuri aruncate de riverani, pereți negri de la ce a ars în interior, deșeuri inerte etc. Primprejur colcăie șobolanii, iar în vegetația ca de junglă, probabil și șerpi. De altfel, locul a ajuns adăpost pentru boschetari dar și  “toaletă publică” la îndemâna bețivanilor și a celor care așteaptă la bordură microbuzele spre diferite rute județene și interjudețene. Toate aceste condiții favorizează  un  comportament cu totul necivilizat, condamnabil  și de nimeni sancționat. Așa cum s-a întâmplat cu mai mulți ani în urmă în zona sediului și cantinei Laminorul. Când, prin măsuri ferme  ale Primăriei, Poliției Locale și SUPAGL, zona respectivă a fost scoasă la lumină, pe cheltuiala firmei care a cumpărat fosta uzină.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro