Mergi la conţinutul principal

“Maths is fan!”. Final de proiect Erasmus+ la Şcoala “Ion Creangă”

• toţi participanţii la eveniment au spus că implementarea proiectului “Maths is fun!” a fost o experienţă foarte frumoasă, utilă şi plină de energie

 

Marţi, 31 octombrie, la Şcoala Gimnazială “Ion Creanga” Brăila s-a desfăşurat conferinţa finală de diseminare a proiectului Erasmus+ “Maths is fun!”, derulat în perioada 2015-2017. La eveniment au participat peste 50 de invitaţi, profesori de la mai multe şcoli din oraş, părinţi şi elevi.
Din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila au fost prezenţi inspectorul şcolar pentru proiecte şi programe europene, Daniela Petre, şi inspectorul şcolar  Georgiana Troia.
Coordonatorul de proiect, prof. Violeta Anca Van den Berg-Jianu, împreună cu membrii echipei de management, director Elena-Livica Băcanu şi director adjunct Doiniţa Rădoi, profesorii Mihaela Tesileanu, Gabriela Glugă, Victor Buzea şi Suzana Purice, au prezentat aspecte ale implicării personale în derularea acestui proiect. Au fost prezentate imagini din activităţile elevilor în mobilităţile din Turcia, Polonia şi Romania. Din partea elevilor implicaţi în proiect au vorbit Maria Dinescu şi Bogdan Zainia, elevi care au prezentat experienţa lor deosebită pe care au trăit-o în mobilităţile la care au participat. Profesorul Olga Stroe a vorbit atât în calitate de profesor, cât şi de părinte, precizând legătura dintre cele două proiecte Erasmus+ realizate la Şcoala Gimnazială “Ion Creanga” şi Colegiul Naţional “Gh. M. Murgoci”.
În cadrul conferinţei finale s-au prezentat şi produsele finale ale proiectului “Maths is fun!”, expoziţii, reviste lunare realizate de elevi, dar şi softul educaţional “Where is Bagi?”. Coordonatorul de proiect a felicitat întreaga echipă a şcolii: profesorii de matematică Victor Buzea, Irinel Pancu, Rodica Paraschiv, profesorii de limba engleză Corina Ciocârlan, Violeta Ionescu, profesor limba română Carmen Vlad, cât şi toţi profesorii de la ciclul primar şi gimnazial care au realizat activităţi şi concursuri în decursul celor doi ani de proiect. Toţi participanţii au precizat că implementarea proiectul “Maths is fun!” a fost o experienţă foarte frumoasă, utilă şi plină de energie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro