Mergi la conţinutul principal
Comunicat de presă

“Managerul Râșnoveanu trebuie să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în spitalul pe care-l conduce și să-și dea demisia”

• este punctul de vedere al liderului PNL, deputatul Alexandru Popa • reacția vine după cazul revoltător al bărbatului de doar 53 de ani, găsit mort lângă gardul spitalului

 

Într-un comunicat trimis presei, președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa comentează cazul bărbatului internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Brăila care a fost găsit mort în afara spitalului: ”Este o imagine a incompetenței, nepăsării și neglijenței profesionale crase, a modului inuman în care o parte a personalului medical tratează bolnavii. Și, din păcate, nu e prima relatare de acest gen de care auzim. Rețelele de socializare sunt pline de comentarii ale unor oameni care fie au fost internați acolo, fie au avut rude internate și care au descris an după an același probleme.

A interesat pe cineva din conducerea spitalului sau din conducerea Consiliului Județean Brăila să verifice acele lucruri? Nu, a fost mai ușor să se ignore semnalele unor oameni, pe motiv că dacă nu există reclamații scrise, nu contează. Președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, nu a vrut să vadă și să audă nimic de rău legat de spital: de câte ori consilierii județeni PNL i-au semnalat astfel de probleme i-a acuzat că „politizează” lucrurile, că „fac gargară politică”.

Liberalii politizau lucrurile când vorbeau despre problemele de la Spitalul Județean, nu PSD, care refuza să vadă aceste probleme, ca s-o  protejeze pe managerul Delia Râșnoveanu!”. Sursa citată reamintește că “PNL, prin reprezentanții săi, a cerut de mai multe ori demisia acesteia, dar PSD i-a ținut spatele, în ciuda nenumăratelor incidente, reclamații și nereguli depistate acolo”. Alexandru Popa continuă:

“Acum, când incidentul cel mai recent de la Spitalul Județean Brăila a apărut în presa centrală, președintele Chiriac și-a dat seama că nu mai poate să o apere și „cutremurat”, i-a cerut demisia Deliei Râșnoveanu, dar numai după ce se face ancheta internă și se identifică vinovații.

Managerul Râșnoveanu trebuie să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în spitalul pe care-l conduce și să-și dea demisia, asta e clar!

Dar la fel de clar că Iulian Chiriac, ca șef al CJ Brăila și șef al PSD Brăila, este responsabil moral pentru ce s-a întâmplat”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro