Mergi la conţinutul principal

“Hobby Auto Sport, în grafic la jumătatea sezonului automobilistic 2022”

* spune Valentin Nemțanu, președintele clubului brăilean

 

Președintele clubului Hobby Auto Sport Brăila, Valentin Nemțanu, a făcut o scurtă radiografie a primei jumătăți din sezonul competițional 2022 și consideră că gruparea sportivă pe care o coordonează și pentru care încă mai concurează, este în grafic.

“Privind puțin retrospectiv la jumatatea anului și a sezonului  automobilistic național constatăm că la clubul Hobby Auto Sport Brăila activitatea competițională este în grafic. Reprezentanții clubului nostru sunt angajați în mai multe campionate naționale. În Campionatul Național de Superslalom avem doi juniori licențiați, Petre Gabriel Solca cu două locuri 2 la clasă, Cristian Adrian Bosoi care va debuta, și o fată, Dana Ionela Covalschi, care de asemenea are două locuri 3 până acum. Urmează etapa CT Parc 2 de lângă Pitești. În Campionatul Național de Viteză în Coasta avem doi debutanți, Marcel Găman pe VW Golf 2 și pe Răzvan Gosta cu VW Golf 4 dsl, câștigător  la  debutanți. Un lucru foarte important aici, echipa Hobby Auto Sport s-a clasat la ultima etapă care a avut loc la Reșița pe locul al treilea în  clasamentul echipelor de club, ceea ce reprezintă o premieră absolută pentru echipa brăileană. În Campionatul Național de Viteză în Coastă, la secțiunea mașini istorice, eu concurez pe o Dacia 1310 TLX și am bifat deja două locuri 3 la clasa la care am luat startul”, a punctat Valentin Nemțanu.

Sursa menționată a vorbit cu acest prilej și despre competițiile din cea de a doua jumătate a acestui an.

“Lucrăm acum pentru etapele următoare de campionat și nu numai.

La  începutul lunii septembrie, în organizarea Retromobil România pentru mașini istorice de peste 30 de ani vechime, va lua startul din  Brăila, Raliul Carpat Retro, cu sosire la Măcin. Este o premieră absolută a raliurilor de regularitate pentru mașini istorice atestate. În prezent, sprijinim organizarea și prezentarea ediției și poate vom avea la start un echipaj reprezentativ”, a mai spus Valentin Nemțanu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro