Mergi la conţinutul principal

“Haideți cu un nume pentru Podul peste Dunăre”. Peste 1.000 nominalizări într-o săptămână

• Podul Ibrail, Podul Unirii sau Podul Danubius sunt doar câteva dintre sugestiile primite în cadrul demersului de a găsi un nume potrivit Podului peste Dunăre, cea mai mare lucrare de infrastructură din ultimele trei decenii • perioada de nominalizări continuă până pe 30 iunie • Podul peste Dunăre poate dăinui generații de acum încolo purtând numele propus de tine!

 

Vinerea trecută, pe 16 iunie, cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” și Asociația “Pentru Adevăr” lansau o campanie-concurs pentru a găsi un nume măreț Podului suspendat peste Dunăre, cea mai mare lucrare de infrastructură din ultimele trei decenii din România. Nominalizările s-au făcut pe site-ul nostru, www.obiectivbr.ro, în cadrul unei secțiuni speciale, iar după prima săptămână de campanie s-au adunat peste 1.000 de propuneri pentru a “boteza” oficial Podul. Printre ideile primite de la brăileni (și nu numai) cel mai des menționate au fost următoarele denumiri:

- Podul Ibrail (de la vechea denumirea a Brăilei)

- Podul “Porto-Franco”

- Podul Unirii (Podul unind cele trei regiuni istorice - Munteania, Moldova și Dobrogea)

- Podul Speranței

- Danubius Bridge

- Danube Express

- Transdanubius

- Podul “Carol I”

- Podul Soarelui

- Poarta Dobrogei

- Podul “Mihai Viteazul”

- Podul “Alexandru Ioan Cuza”

- Sky Bridge

 

Nominalizările continuă până pe 30 iunie! Vino cu o sugestie și poți câștiga 2.500 lei!

Campania-concurs “Haideți cu un nume la Podul peste Dunăre” rămâne deschisă până pe 30 iunie, așadar mai aveți la dispoziție încă o săptămână pentru a veni cu o denumire pentru Podul peste Dunăre. Indiferent că ești din Brăila, Tulcea, Galați sau orice alt oraș al țării, până vineri, 30 iunie, așteptăm sugestia ta. Podul peste Dunăre poate dăinui generații de acum încolo purtând numele propus de tine! Mai mult, toți cei care fac nominalizări vor participa la o tombolă și un norocos va câștiga un premiu în valoare de 2.500 lei.

Iată cât de ușor puteți intra în concursul nostru:

 

Pasul 1. Intră pe pe site-ul “Obiectiv”!

Accesați site-ul www.obiectivbr.ro și acolo veți găsi o secțiune specială unde se pot face nominalizări.

• Nominalizările se pot face și prin completarea unui talon din ediția print a ziarului “Obiectiv”

 

Pasul 2. Completează formularul cu sugestia ta!

Toate persoanele care vor face nominalizări trebuie să completeze rubricile “nume și prenume” și “număr de telefon” pentru a putea participa la tombolă. Precizăm că datele cu caracter personal vor fi folosite strict în scopul participării la concurs.

 

Pasul 3. Votul publicului și alegerea câștigătorului

După încheierea perioadei de nominalizări (30 iunie) va urma “Votul publicului”. Pe baza propunerilor primite vom crea o listă scurtă cu 10 potențiale denumiri (care au fost menționate de cele mai multe ori). Lista va fi supusă votului publicului, iar timp de o săptămână veți putea alege ce nume i se potrivește cel mai bine acestui pod istoric. La finalul celor șapte zile, denumirea care a adunat cele mai multe voturi va fi desemnatăștigătoare.

Tot la finalul perioadei de votare va avea loc și tragerea la sorți pentru a alege câștigătorul tombolei și a premiului de 2.500 lei.

Haideți să scriem istorie! Haideți cu un nume pentru Podul peste Dunăre!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro