Mergi la conţinutul principal

“Hai la fotbal pentru Cristi”

astăzi începe”Turneul de fotbal în sală al instituţiilor”, un eveniment caritabil organizat de AJF Brăila în parteneriat cu Carrefour • la turneul organizat în Sala Polivalentă vor participa 10 echipe • turneul începe cu un prim derby, Primăria - ANAF

 

Astăzi, la ora 17.00, în Sala Polivalentă se va auzi primul fluier al “Turneului de fotbal în sală al instituţiilor”, o competiţie caritabilă care se desfăşoară sub deviza “Hai la fotbal pentru Cristi”. Este vorba despre Cristian Filip, adolescentul brăilean care este internat la clinica Acibadem din Turcia, unde urmează şedinţe de radioterapie şi chimioterapie, iar tratamentul său se ridică la 23.500 euro. Competiţia începe cu un prim meci derby în care se întâlnesc Primăria şi ANAF, însă la fel de interesante vor fi şi celelalte trei jocuri programate tot astăzi şi anume, IŞJ Brăila – Penitenciare, din prima grupă, respectiv Jandarmeria – CUP Dunărea Brăila şi CCO – Poliţia de Frontieră, din grupa a doua.

După o întrerupere de 8 ani, Sala Polivalentă se redeschide pentru fotbalul în sală şi cu siguranţă că şi numărul spectatorilor va fi destul de mare ţinând cont că nu de mult, această disciplină sportivă avea mulţi adepţi în oraşul nostru.

“Turneul de fotbal în sală al instituţiilor” este organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila, prin Comisia de Fotbal în Sală, reprezentate de Laurenţiu Vărgatu şi, respectiv, Adrian Manole şi Carrefour, reprezentat de directorul Dan Toma.

Mă bucur că autorităţile locale sunt alături de noi şi putem organiza în Sala Polivalentă acest turneu caritabil pentru Cristi. Carrefour este principalul nostru partener. Echipele nu plătesc taxe de participare, în schimb vor dona bani pentru Cristi. Avem deja pregătite urnele, acestea vor fi puse la intrarea în sală şi oricine poate dona bani”, a punctat Adrian Manole.

La “Turneul de fotbal în sală al instituţiilor” participă următoarele echipe: Seria I: Inspectoratul Şcolar Judeţean, Primăria, ANAF, Poliţia, Penitenciarele. Din Seria a II-a fac parte: Jandarmeria, Armata, CCO (Combaterea Crimei Organizate), Poliţia de Frontieră, CUP Dunărea Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro