Mergi la conţinutul principal

“Hai la cros, că-i sănătos”

* Crosul Generațiilor pentru amatori este un eveniment tradițional organizat miercuri, 1 iunie, de Tineretul Social Democrat Brăila * câștigătorii vor primi câte o bicicletă

 

Miercuri, 1 iunie, Tineretul Social Democrat Brăila organizează Crosul Generațiilor pentru amatori. Concurenții sunt așteptați la ora 09:00, la Rondoul din Parcul Monument.

Evenimentul se desfășoară sub sloganul “Hai la cros, că-i sănătos”.

Se va concura la patru categorii de vârstă: mini cadeți – copii până în 9 ani, fete și băieți, cadeți între 10-14 ani, fete și băieți, juniori între 15-18 ani, fete și băieți și seniori, secțiune la care pot participa persoanele cu vârsta peste 18 ani.

“Activitățile organizate de Tineretul Social Democrat au ca scop îndrumarea tinerilor către sport. Ne bucurăm că putem să organizăm acest concurs atât pentru cei mici cât și pentru tineret și seniori. Cursa este destul de lungă pentru cei mai mici de vârstă dar important este

să se distreze, să socializeze și să facă mișcare. Sperăm ca vremea să țină cu noi și să avem și la acest eveniment o prezență cât mai mare”, a declarat președintele TSD, George Caranica.

Toți participanții vor primii tricouri și baloane iar câștigătorii fiecărei categorii de vârstă vor primi câte o bicicletă.

Ocupanții locurilor al doilea și al treilea de la fiecare secțiune vor primi carduri cadou.

Pentru relații, informații și înscrieri vă puteți adresa la numărul de telefon sau pe WhatsApp 0787 566 450, la numărul de telefon fix   0239 611 085 sau la sediul PSD Brăila, situat în municipiul Brăila, bulevardul Al. I. Cuza nr. 136, de luni până vineri, între orele 9.00  -  16.00.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro