Mergi la conţinutul principal

“American Buffalo” și “Asta-i tinerețea noastră” revin pe scena teatrului brăilean

* cele două spectacole sunt programate sâmbătă, 25 martie, respectiv duminică, 26 martie * bilete găsiți pe site-ul www.blt.ro sau la agenția teatrală

 

 

 

Weekendul acesta, spectacolele Teatrului “Maria Filotti” se joacă la Sala “Bujor Macrin” (Sala Studio)!

Sâmbătă, 25 martie, puteți viziona “American Bufallo” de David Manet, regia Silviu Debu, cu actorii Liviu Pintileasa, Emilian Oprea și Adrian Ștefan. Spectacolul este o comedie neagră ce prezintă povestea a trei bărbați - Don (Liviu Pintileasa), Teach (Emilian Oprea) și Bobby (Adrian Ștefan), care se luptă în urmărirea viziunii lor distorsionate despre visul american. Don Dubrow, proprietarul unui magazin de vechituri, decide să fure colecția de monede a unui client. El cere ajutorul unui tânăr, dar neavând încredere nici în el, Don invită o a treia persoană să i se alăture. Bobby devine un țap ispășitor pe măsură ce complotul de spargere se dezvăluie, iar tensiunile se transformă în suspiciune, furie și violență. Pe rând, emoționant și cinic, naiv și violent, “American Buffalo” este o poveste pătrunzătoare despre cum oamenii pot fi corupți pentru a-și trăda idealurile și pe cei pe care îi iubesc. Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 16 ani.

Duminică, 23 martie, sunteți așteptați la spectacolul “Asta-i tinerețea noastră” de Kenneth Lonergan, în regia lui Radu Iacoban, “un text cu tineri, dar nu numai pentru tineri; o comedie care nu e doar comedie și niște situații «cărnoase» pentru actori”. Piesa lui Kenneth Lonergan a stat la baza unor producții impresionante pe Broadway și West End, avându-i în distribuție pe deja celebrii Matt Damon și Jake Gylenhall. O poveste fascinantă despre noaptea maturizării, despre intrarea în viața reală și renunțarea la teribilism.

Distribuția: Nicholas Cațianis (Dennis Ziegler), Blanca Doba (Jessica Goldman) și Ciprian Chiricheș (Warren Straub). Scenografia -Tudor Prodan, light designer - Bogdan Gheorghiu. Limita de vârstă pentru acest spectacol este de peste 15 ani.

Încă mai găsiți bilete la cele două spectacole, iar acestea pot fi achiziționate de pe platforma www.blt.ro sau de la agenția teatrală.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro