Mergi la conţinutul principal

“Şcoala altfel” la Muzeul Brăilei

• în perioada 27-31 martie, în cadrul săptămânii “Şcoala altfel”, la secţiile Muzeului Brăilei “Carol I” au loc mai multe activităţi

 

În cursul acestei săptămâni, secţia “Etnografie” a Muzeului de Istorie “Carol l” din Brăila organizează o serie de activităţi, în colaborare cu unităţile de învăţământ. Astfel, luni, 27 martie, în colaborare cu Şcoala Gimnazială “Constantin Sandu Aldea” din Brăila, Muzeul a organizat la această şcoală un Atelier de confecţionat produse handmade.

Tot luni, 27 martie, a avut loc o nouă întâlnire în cadrul Cercului de Etnografie “Liviu Mihăilescu”, realizat în parteneriat cu Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Brăila, la Secţia Etnografie a Muzeului Brăilei “Carol I” din Strada Polonă nr. 14, 

iar activităţile au fost coordonate de dr. Brînduşa Ilie, muzeograf, Muzeul Brăilei “Carol I” şi Mioara Bălan, profesor,  Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Brăila.

Sub deviza - Să ne cunoaştem tradiţiile! - joi, 30 martie, pe strada Polonă nr.14 va avea loc o vizionare de film documentar şi vizitarea expoziţiilor, la Secţia “Etnografie” a Muzeului Brăilei “Carol I”.

Tot pe strada Polonă nr.14, vineri, 31 martie, se va desfăşura un Atelier de cusut, la Secţia “Etnografie” a Muzeului Brăilei „Carol I”, activităţile fiind coordonate de: dr. Brînduşa Ilie, muzeograf, Muzeul Brăilei “Carol I” şi dr. Gabriela Vasiliu, profesor, Şcoala Gimnazială “Constantin Sandu Aldea” Brăila.

În perioada următoare, secţiile Muzeului Brăilei “Carol I” vor fi vizitate conform programărilor făcute de instituţiile de învăţământ.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro