Mergi la conţinutul principal

“Şansă la viaţă”! Fii tu un erou pentru un bebeluş de numai 1 anişor

* sâmbătă, în Parcul Monument, Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu vă invită să alergaţi pentru Alexandru-Valentin Ionete, un băieţel născut cu o malformaţie genitală gravă

 

 

Îl cheamă Alexandru-Valentin Ionete, are doar 1 anişor şi a fost diagnosticat cu o malformaţie genitală gravă: hipospadias peno-scrotal cu curbură. Băieţelul s-a născut prematur, la 30 de săptămâni, cu o greutate de 1.200 de grame, iar pentru a duce o viaţă normală din punct de vedere fizic şi psihic are nevoie de două intervenţii chirurgicale efectuate la interval de minim 6 luni între ele.

Din păcate, în România, tratamentul cazurilor grave de hipospadias au şanse de reuşită foarte mici, salvarea lui venind de la un spital din Belgrad, Serbia. Costul celor două operaţii este însă de 10.000 euro, sumă mult prea mare pentru părinţii bebeluşului.

Cum oameni generoşi există peste tot, alergătorii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu, deja cunoscuţi ca “eroi ai faptelor bune”, au sărit imediat în ajutor. Cei doi sportivi vor organiza sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 9.30, în Parcul Monument, un cros caritabil la care invită cât mai mulţi brăileni.

Viaţa l-a aruncat într-o luptă teribilă, din care nu are voie să iasă decât victorios, iar pentru asta are nevoie de ajutorul nostru! Aşadar, indiferent de vârstă, condiţie fizică ori performanţe sportive, vă invităm la un cros umanitar, maxim 10 ture (10 km), în jurul Orăşelul Copiilor. Este distanţa care îi poate aduce micului nostru erou Alexandru şansa la o nouă viaţă. Este momentul să-i motivăm pe princhindeii noştri şi să îi răsplătim, învăţându-i totodată că săvârşirea unei fapte bune nu ţine cont de vârstă. Mulţumim pe această cale sponsorilor noştri, care au ales să ne fie alături şi în această campanie. Ne înclinăm în faţa bunăvoinţei lor! De la mic la mare, dragi prieteni, alergători de performanţă, amatori, iubitoare mămici, iubitori tătici, scumpi bunici, voi, puternici elevi şi studenţi, stimate doamne, domnişoare şi stimaţi domni, sunteţi aşteptaţi în Parcul Monument, să fim alături de Alexandru!”, este mesajul celor doi organizatori.

Ca la fiecare cros caritabil, la faţa locului va exista un punct de revitalizare cu apă, batoane energizante, alături de urna special amenajată în care fiecare este invitat să facă donaţii. Fiind o activitate caritabilă şi nu o competiţie sportivă, fiecare participant va alerga sau va merge în ritmul său.

La final, în semn de mulţumire şi recunoştinţă, Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu vor oferit tuturor diplome de participare, iar primii 10 prichindei ce vor reuşi să ajungă la linia de start dupa prima tură alergată în jurul Orăşelului Copiilor vor primi o cupă şi o medalie.

Cei care vor să îl ajute pe bebeluşul de numai 1 anişor diagnosticat cu o malformaţie genitală rară o pot face şi printr-o donaţie în contul deschis pe numele tatălui, la BRD:

 

RO81BRDE230SV34752652300 - Ionete Georgian Daniel

 

Orice sumă contează! Fii tu un erou!

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro