Mergi la conţinutul principal

A “împrumutat” o maşină pentru o mică plimbare. De băut ce era s-a “proptit” cu ea direct în gard

un bărbat fără permis şi băut mangă s-a urcat la volan şi s-a oprit în gardul unui imobil din localitatea Tichileşti

 

Băut bine, un şofer nu a mai putut ţine volanul sub control şi a intrat în gardul unei case din Tichileşti.

La data de 25 ianuarie, ora 17.20,  un bărbat de 83 de ani, din comuna Tichileşti, a sesizat, prin apel 112, faptul că un autoturism a intrat în gardul imobilului său. Totodată, după 4 minute, un alt localnic, în vârstă de 63 de ani, a sesizat că o persoană necunoscută i-a sustras autoturismul. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din primele cercetări a reieşit faptul că persoana care s-a aflat la volanul autoturismului, marca Fiat, în momentul producerii accidentului, este un bărbat de 42 de ani, existând probabilitatea ca vehiculul să-i fi fost încredinţat chiar de către proprietarul acestuia. S-a stabilit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o îmbibaţie alcoolică de 1,12 mg/l în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis, şi pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere unei persoane despre care se ştie că nu deţine permis.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro