Mergi la conţinutul principal

Șofer drogat, prins pe Șoseaua Buzăului

* sâmbăta trecută, polițiștii au oprit în trafic un tânăr de 21 de ani, din comuna Dudești, care conducea un autovehicul în municipiu * în urma testării cu aparatul Drog Test a rezultat consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital * au fost depistat și un șofer băut care a refuzat prelevarea probelor de sânge

 

Polițiștii au oprit din drum un șofer aflat sub influența drogurilor.

În data de 11 iunie, în jurul orei 23:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic un tânăr de 21 de ani, din comuna Dudești, județul Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe șoseaua Buzăului, din municipiu. Șoferul a fost testat cu aparatul Drug Test, iar în urma testării ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spitalul din municipiu. Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”, au arătat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Un alt șofer a fost prins băut la volan, însă a refuzat prelevarea probelor de sânge. Potrivit polițiștilor, în data de 10 iunie, în jurul orei 20:40, lucrători din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic un bărbat de 50 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua Națională Veche. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. “Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, au precizat polițiștii.

 

 

Tot în data de 11 iunie, în jurul orei 19:30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic un tânăr de 22 de ani, din localitatea Tichilești, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 212, pe raza localității de domiicliu. Polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. El s-a ales cu dosar penal.

În data de 13 iunie, la ora 08:00, polițiști din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic un tânăr de 30 de ani, din sat Lanurile, comuna Viziru, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Galați din municipiu. Polițiștii au constatat faptul că tânărul are dreptul de a conduce suspendat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro