Mergi la conţinutul principal

Șofer băut, accident în intersecție

în week-end, un bărbat de 35 de ani din Brăila conducea un autoturism pe strada Viitorului, iar la intersecția cu Bulevardul Dorobanților nu a respectat semnificația indicatorului de oprire și a acroșat un microbuz • în cazul bărbatului de 35 de ani, etilotestul a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat

 

Accident provocat de un șofer băut, din cauza nerespectării indicatorului “Oprire”. Conducătorul auto este cercetat penal.

La data de 27 ianuarie,în jurul orei 20:00, polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că într-o intersecție din municipiu a avut loc un eveniment rutier. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat de 35 de ani, din Brăila, conducea un autoturism pe strada Viitorului. “La intersecția cu Bulevardul Dorobanților, acesta nu ar fi respectat semnificația indicatorului de oprire și a acroșat un microbuz condus de un alt bărbat, de 42 de ani, din comuna Chișcani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, iar în cazul bărbatului de 35 de ani rezultatul a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice”, au precizat polițiștii brăileni.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro