Mergi la conţinutul principal

Șezătoarea Sfântului Ilie la Centrul de Creație Brăila

* joi, 22 iulie, în Sala ProArte a instituției din Piața Traian nr. 2, s-a desfășurat un inedit eveniment cultural la care au participat elevii claselor I-IV de la Liceul "C. Angelescu" Ianca * șezătoarea a fost transmisă live pe pagina de facebook a Centrului de Creație Brăila

 

Șezătoarea Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul la Centrul de Creație Brăila - prijej de bucurie pentru zeci de copii sosiți de la Ianca.

Astfel, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) - Centrul de Creație Brăila, în parteneriat cu Liceul Teoretic "C. Angelescu" Ianca, Consiliul Județean și Primăria Municipiului Brăila au organizat joi, 22 iulie, începând cu ora 12.00, "Șezătoarea de Sfântul Ilie". La evenimentul cultural-artistic desfășurat în Sala ProArte a Centrului de Creație Brăila, din Piața Traian nr. 2 - și care a fost transmis live, la orele prânzului, pe pagina de Facebook a instituției -, au participat elevii claselor I-IV de la Liceul "Constantin Angelescu" Ianca, coordonați de prof. înv. primar Elena Morteciu - Atelierul de revitalizare a textilelor tradiționale al CJCPCT Brăila.

În aceeași zi, elevii claselor I-IV de la Liceul Teoretic "C. Angelescu" Ianca au vizitat Hotelul Traian din Brăila, în cadrul parteneriatului cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila - Școala de vară.

Mai mult, cu două zile înainte, pe 20 iulie - la sărbătoarea Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul - elevii de la Ianca s-au aflat în vizită la Muzeul Brăilei "Carol I", din Piața Traian 3, împreună cu profesorii coordonatori Elena Morteciu, Georgeta Constantin, Elena Bobe, Violeta Ion și Costel Ghețu, în cadrul parteneriatului Școala de Vară - "În vizită la instituțiile de cultură din Piața Traian", încheiat între Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Muzeul Brăilei "Carol I" și Liceul Teoretic "C-tin Angelescu" Ianca.

Tot pe 20 iulie a.c., elevii claselor I-IV de la "C. Angelescu" s-au aflat în vizită la Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro