Mergi la conţinutul principal

Școala Gimnazială “Nikos Kazantzakis”, o nouă mobilitate în proiectul Erasmus+ "Cultural festivals"

* mobilitatea s-a desfășurat în perioada 8-12 noiembrie, în Tapolca, Ungaria

 

Creativitate, cunoaștere, prietenie veritabilă și necondiționată sunt doar o parte din beneficiile ultimei mobilități la care au luat parte elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială “Nikos Kazantzakis” din Brăila. Mobilitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului Erasmus+ "Cultural festivals", în perioada 8-12 noiembrie, în localitatea Talopca, Ungaria.

Cadrele didactice Daniela Surdu și Mihaela Florentina Crișan au însoțit elevii școlii în această mobilitate și cu toții au fost extrem de încântați de activitățile la care au luat parte în cele câteva zile petrecute în țara parteneră.
“Pentru c
ă ne dorim să fim mai buni și să învățăm mai multe, proiectele Erasmus+ care s-au desfășurat în ultimiii ani au adus un plus de imaginație și dorință de progres în rândul elevilor din Școala Gimnazială «Nikos Kazantzakis». S-au creat relații de prietenie cu partenerii din acest proiect și intenționăm să realizăm o legătură permanentă cu școlile țărilor partenere. În acest sens, deja încercăm să stabilim o relație de înfrățire cu școala din Grecia, prin care ne dorim să implicăm comunitatea greacă din Brăila”, a declarat prof. Daniela Surdu, directoarea unității de învățământ.

Proiectul Erasmus+ "Cultural festivals" reunește școli din patru țări: Slovenia, Ungaria, Grecia și România.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro