Mergi la conţinutul principal

Șantierul naval Vard Brăila, donație pentru secția ATI a Spitalului Județean

* șantierul naval a arătat încă o dată că este alături de comunitate și a donat un pat special pentru secția ATI cu toate dotările necesare, plus100 de viziere pentru personalul medical

 

 

Șantierul naval Vard Brăila arată încă o dată că este alături de comunitatea locală și se implică activ în lupta împotriva COVID-19. Compania a sponsorizat Spitalul Județean de Urgență Brăila prin achiziționarea unui pat special pentru secția ATI, cu dotările necesare: monitor, ventilator, injectomat. De asemenea, Vard Brăila a  achiziționat și oferit și 100 de viziere pentru personalul medical.

Șantierul naval are mare grijă în acestă perioadă de angajați și încă de la începutul lunii martie s-au luat o serie de măsuri stricte pentru protejarea sănătății tuturor celor care activează pe platforma șantierului. Vorbim de campanii de informare, măsuri suplimentare de igienă și dezinfectare, distanțare socială, măsurarea temperaturii la intrarea în șantier, furnizarea continuă de măști tuturor angajaților și instituirea obligativității purtării lor, iar exemplele pot continua. Prin aceste măsuri conducerea companiei se implica în mod susținut și ferm pentru a asigura un mediu de lucru sigur pentru angajați și, implicit, pentru familiile lor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro