Mergi la conţinutul principal

Șahiști de la Micul Prinț, pe podium la “Năvodari Open”

* Eduard Ancuța a ocupat locul secund în clasamentul general Open, la 14 ani * Sergiu Ene a câștigat turneul copiilor de 6 ani

 

Clubul brăilean de șah Micul Prinț a participat cu 12 jucători la prima ediție a concursului de șah rapid “Năvodari Open”, prilej pentru reprezentanții grupării sportive brăilene să-și adauge în palmares noi succese.

Eduard Ancuța a ocupat locul secund în clasamentul general Open, la 14 ani, la egalitate de puncte cu locul 1, turneu la care au luat startul 37 de șahiști. Departajarea s-a făcut după coeficientul Bucholtz. La grupa de 10 ani, la care au participat 49 de jucători de la cluburi din Constanța, Galați, București,Tulcea și Braila, Victor Radu s-a clasat pe locul al patrulea, la egalitate de puncte cu locul al treilea, iar Paul Oprea a încheiat turneul pe poziția a cincea. Turneul copiilor începători, la care au participat 28 de jucători cu vârste de până în 6 ani, a fost câștigat de Sergiu Ene. Camelia Cucu a ocupat locul secund la fete, 10 ani.

La acest turneu au mai participat Iulian Preda, Cristina Cucu, Nicu Cucu, Andrei Oprea, Cătălin Radu, Rareș Aldea, Bogdan Drăgoi, Adrian Florea.

“Vreau să mulțumesc părinților, copiilor care au jucat în acest puternic concurs pentru efort, determinare și ambiție. S-a format un nucleu de jucători valoroși, șahiști care vor obține rezultate notabile și care pot oferi un exemplu de urmat pentru începători. Festivitatea de premiere a fost oficiată de marele maestru Mircea Pavlov, fost campion național, mentor al multor generații de șahiști și o figură emblematică a șahului românesc. Concursul a fost organizat ireproșabil și vom reveni cu drag dacă vom mai fi invitați”, ne-a declarat Iulian Preda, președintele clubului Micul Prinț, Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro