Mergi la conţinutul principal

Șahiști de la Micul Prinț, pe podium la “Cupa Pionul” de la Adjud

* Andrei Oprea s-a clasat pe primul loc la grupa U10 în turneul principal *  Rareș Aldea și Bogdan Drăgoi s-au remarcat în turneul secundar

 

O parte dintre șahiștii legitimați la clubul Micul Prinț Brăila, care va participa în luna iulie, la Campionatul Național de șah pe echipe de la Iași, cei de la categoriile de vârstă U8, U10 și U12, și-au verificat cunoștințele din acest moment la un tradițional turneu, “Cupa Pionul”, de la Adjud.

Clubul brăilean de șah a avut înscriși patru jucători în turneul principal, Eduard Ancuța, Andrei Oprea, Victor Radu, Adrian Florea. Dar la startul acestuia s-a aliniat și Iulian Preda, instructorul clubului brăilean. Cel mai bun rezultat a fost obținut de Andrei Oprea, care, cu 3,5 puncte acumulate, din 6 posibile, s-a clasat pe primul loc la grupa U10.

La turneul secundar au participat doi jucători de la Micul Prinț, Rareș Aldea șI Bogdan Drăgoi și ambii s-au clasat pe locul al treilea, primul la U8, cel de-al doilea la U10.

“A fost un concurs reușit pentru noi în perspectiva naționalelor de șah pe echipe din luna iulie. Andrei Oprea s-a remarcat la turneul principal, Rareș Aldea și Bogdan Drăgoi la turneul secundar, consider că ne aflăm pe un drum ascendent”, ne-a declarat Iulian Preda, președintele clubului Micul prinț Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro