Mergi la conţinutul principal

Şuvoaie de apă fierbinte sub podul de pe Şos. Râmnicu Sărat

* conducerea CET a anunţat că este vorba despre golirea intenţionată a unei conducte ce trebuie înlocuită * mai mulţi consumatori nu vor avea apă caldă astăzi

Un mic gheizer cu apă fierbinte a apărut, ieri, în jurul orei 11.00, sub podul de cale ferată de pe Şos. Râmnicu Sărat, pe unde trece o conductă de termoficare. Apa, din care ieşea o perdea de aburi, formase pe trotuarul îngust o baltoacă imposibil de ocolit, dându-le bătăi de cap trecătorilor care încercau fără succes să-şi păstreze pantofii uscaţi. Câţiva pietoni, dacă tot se udau la tălpi, s-au apropiat de spărtură, pentru a testa personal temperatura apei. "E fierbinte, dom-le, ia fiţi atenţi ce risipă se face aici!", exclamau aceştia. Unii dintre ei s-au grăbit să anunţe autorităţile despre incident. Conducerea CET nu s-a alarmat, însă, deoarece, după cum ne-a explicat directorul Ionel Pătraşcu, nu a fost vorba despre o avarie ci despre o golire intenţionată a unei conducte ce urmează să fie înlocuită. De altfel, CET a anunţat, în presa locală, că, în perioada 3-4 mai, se întrerupe furnizarea apei calde la consumatorii arondaţi următoarelor puncte termice: Marna, Apollo, Verdun Prometeu, 5 Progresul, 8 Progresul, 2 Vidin, Liceul Progresul. "Întreruperea survine ca urmare a unor lucrări de înlocuire a unei porţiuni din conducta magistrală de transport", se arăta în anunţul CET.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro