Mergi la conţinutul principal

Şoferul unui «BMW» a intrat cu tupeu într-o intersecţie

Aflat la volanul unui "BMW", un tânăr din comuna Ulmu a intrat cu tupeu într-o intersecţie, fără a acorda prioritate. Autoturismul s-a ciocnit cu o "Dacia", iar şoferul acesteia a ajuns la spital.
Accidentul s-a produs pe 2 septembrie, în jurul orei 18.30, o tânără din comuna Ulmu sesizând evenimentul rutier prin apelul de urgenţă 112. Aceasta le-a spus poliţiştilor că pe o stradă din localitate a avut loc un accident cu victime. Echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Făurei, care s-a deplasat la faţa locului, a efectuat primele cercetări şi a stabilit că Alexandru L. (22 de ani), din Ulmu, conducea autoturismul "BMW", pe raza comunei. La o intersecţie, şoferul nu a acordat prioritate de dreapta autoturismului "Dacia" condus regulamentar de către localnicul Marian P. (25 de ani) şi a intrat în coliziune cu acesta. "În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului de 25 de ani, care a fost transportat la UPU Brăila, pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat ag. şef adj. Camelia Bucur, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro