Mergi la conţinutul principal

Şoferul condamnat pentru accidentul mortal de la Ciocârlia a ajuns în penitenciar

vineri, poliţiştii de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui tânăr de 30 de ani din comuna Gropeni • era vorba despre pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, cel încarcerat fiind şoferul acuzat de uciderea taximetristului din staţia de la Ciocârlia

 

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea! Şoferul acuzat că l-a ucis pe un taximetrist, în urma unui accident produs în zona staţiei de autobuz de la Ciocârlia, care a primit o pedeapsă cu închisoarea, a ajuns în Penitenciarul Galaţi. Cazul bărbatului condamnat pentru infracţiunea de ucidere din culpă a fost prezentat în cotidianul nostru, chiar în ediţia de luni, 19 octombrie.

Potrivit poliţiştilor, la data de 16 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Gropeni. “Pe numele acestuia Judecătoria  Brăila a emis, la data de 16.10.2020, mandatul de executare a unei pedepse privative de libertate de 2 ani şi 8 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă. Bărbatul a fost încarcerat de poliţişti în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Surse judiciare ne-au confirmat faptul că persoana încarcerată este chiar inculpatul Georgian N., care a primit la Curtea de Apel Galaţi o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani şi 8 luni, asta în condiţiile în care prima instanţă îl condamnase la pedeapsă cu suspendare. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au formulat apel, iar instanţa superioară l-a admis şi a decis ca inculpatul să execute o pedeapsă în regim de detenţie.

După cum v-am informat, în noaptea de 17 spre 18 iunie 2019, un taximetrist de 28 de ani a fost izbit în plin de un autoturism “Alfa Romeo” chiar în staţia de autobuz de la Ciocârlia şi a murit la scurt timp. Inculpatul din Gropeni, acuzat că i-a adus moartea taximetristului din Movila Miresii, care mergea să îşi cumpere ceva de la un chioşc, a fost trimis în faţa instanţei în toamna anului trecut.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro