Mergi la conţinutul principal

Şofer fără permis prins la volanul unui TIR, în Zona Liberă Brăila

poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Zona Liberă Brăila efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu rutier, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat

 

Poliţiştii de frontieră i-au încurcat planurile unui cetăţean care conducea un ansamblu rutier - TIR, în Zona Liberă Brăila. Acesta avea permisul suspendat.

Depistarea s-a făcut în data de 26 februarie 2020, în jurul orei 14.00. În Punctul de Trecere a Frontierei Zona Liberă Brăila - Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare, cetăţeanul român C.G., în vârstă de 47 de ani. Acesta conducea un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor marca MAN şi o semiremorcă marca Schmitz. Şoferul era însoţit de proprietarul ansamblului rutier în cauză, cetăţeanul român, T.N., în vârstă de 49 de ani. “La efectuarea controlului, şoferul  nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere”, se arată în comunicatul transmis de la Poliţia de Frontieră.

Totodată, poliţiştii au constatat că ansamblul rutier în cauză, i-a fost încredinţat lui C.G. de proprietarul acestuia, T.N., deşi cunoştea faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro