Mergi la conţinutul principal

Şofer Braicar acuzat că a blocat cu rea-voinţă un autoturism parcat lângă Cimitirul Catolic

* “Nu e corect cum a procedat!”, spune conducerea Braicar

 

Un șofer brăilean care parcase în faţa Cimitirului Catolic, în bucla de lângă Pod Brăiliţa, a avut surpriza neplăcută să constate, când a vrut să plece, că maşina sa este blocată de un autobuz Braicar. Omul spune că i-a solicitat angajatului Braicar să mute autobuzul câţiva metri, pentru a-şi putea pune maşina în mişcare, dar că acesta a refuzat pur şi simplu să îi elibereze calea, motivând că are GPS la bord şi că nu poate deplasa autobuzul din acea poziţie.

Astăzi, la ora 13.55, am fost blocat în parcare de către un autobuz, preţ de 10 -15 minute. L-am rugat pe conducătorul auto să îmi facă loc să ies, acesta refuzând şi spunând că are GPS şi nu poate muta maşina. Insistând că mă grăbesc, acesta a menţinut autobuzul în aceeaşi poziţie, închizând uşile şi vorbind la telefon. După un apel la Poliţia Locală şi la 112, în timp ce aşteptam un echipaj de intervenţie, autobuzul Braicar a plecat. Rezultatul a fost că şoferul a făcut ce a vrut el, fără a se putea lua măsuri împotriva lui, deoarece la sosirea echipajului nu mai era acolo. Vreau să ştiu dacă acolo este staţie de autobuz şi dacă chiar nu se putea mişca autobuzul!”, ne-a scris şoferul indignat, într-o sesizare adresată redacţiei.

Inginerul-şef al Braicar SA, Gabriel Pleşoianu, cel care îi ţine locul directorului Cornel Săndulescu, aflat momentan în concediu, ne-a informat că autobuzul de pe ruta 22 are staţia lângă Cimitirul Catolic de când s-a scos tramvaiele de pe bulevardul Dorobanţilor iar locul acestora a fost luat de autobuze. “Este staţie acolo, dar asta nu înseamnă că şoferul nostru trebuia să se comporte în acest mod. Nu era nicio problemă dacă muta maşina câţiva metri, chiar dacă are GPS la bord, asta nu poate fi o scuză. Poate şi şoferul celălalt se afla acolo pentru a rezolva o problemă personală! E vorba despre respectul reciproc pe care trebuie să îl avem în trafic faţă ce ceilalţi conducători auto. O să avem o discuţie cu angajatul nostru pe această temă...”, ne-a declarat inginerul Pleşoianu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro