Mergi la conţinutul principal

Şi senatorul Ion Rotaru este alături de Tudose în ce priveşte remanierea Guvernului

• parlamentarul a revenit cu telefon marţi seară, însă după închiderea ediţiei, pentru a-şi exprima punctul de vedere • şi el a confirmat că “joi, 12 octombrie, subiectul înlocuirii unor miniştri va fi discutat în CEx, cu argumente”

 

Senatorul Ion Rotaru nu a rămas dator şi a revenit marţi seară cu un telefon la redacţie, după ce reporterii “Obiectiv” îl contactaseră în cursul zilei pentru a obţine un comentariu pe marginea subiectului “fierbinte”: dorinţa premierului brăilean Mihai Tudose de a aduce modificări echipei de guvernare. Cum declaraţia parlamentarului a venit după închiderea ediţiei, iar în calitate de  preşedinte al PSD Brăila poziţia lui este importantă în contextul dat, vă redăm pe scurt discuţia purtată cu acesta. “Nici nu se pune problema: sunt alături de colegul nostru! La fel şi întreaga organizaţie locală. (...) Urmează ca în cursul zilei de joi, 12 octombrie, să se abordeze tranşant şi cu agrumente problema înlocuirii unor miniştri în şedinţa CEx, precum şi celelalte subiecte ridicate de premier”, a spus sursa citată.

Reamintim că parlamentarii social-democraţi brăileni precum şi întreaga organizaţie a PSD Brăila s-au aliniat în spatele premierului Mihai Tudose în demersul acestuia, anunţat luni seară, în prime-time, la televizor, de remaniere a Guvernului şi de rezistenţă în faţa lui Liviu Dragnea. Toţi ne-au declarat că sunt de acord cu punctul de vedere exprimat de Tudose, de necesitatea înlocuirii unora dintre miniştrii actualului Guvern, care au probleme de imagine, probleme cu justiţia, probleme de subordonare şi lipsă de reacţie, ori reacţie întârziată, la comandă administrativă.   

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro