Mergi la conţinutul principal

Şapte ore fără apă potabilă la Ianca

* marţi, 12 aprilie, între orele 8.00-15.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în tot oraşul Ianca, pentru executarea unor lucrări

 

 

 

Lucrare programată la reţeaua de alimentare cu apă a oraşului Ianca.

Potivit unui comunicat trimis de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Daniela Stanciu, Compania de Utilităţi Publice (CUP) "Dunărea" Brăila va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de marţi, 12 aprilie 2022, între orele 8.00-15.00, pentru executarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii la reţeaua publică de alimentare cu apă a oraşului Ianca. Vor fi afectaţi de oprirea furnizării apei potabile atât utilizatorii casnici, cât şi agenţii economici şi unităţile bugetare din oraşul Ianca.

"Regretăm faptul că vor fi afectaţi de aceste lucrări mai mulţi utilizatori şi îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenţii sunt necesare pentru modernizarea reţelelor de distribuţie a apei potabile. Totodată, rugăm toţi abonaţii afectaţi de lucrări să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează sursa citată.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro