Mergi la conţinutul principal

Ăsta a fost marele poliţist Chivu: un cocalar care bătea femeile în trafic!

Chivu era pe cai mari atunci, credea că Poliţia s-a inventat pentru el, ca să aibă el ce călări. Mulţi se temeau de Chivu, căci, vorba aia, omul avea putere. Mai ales putere de convingere. Deşi nu fusese miliţian pe vremea lui Ceauşescu (vorba aia, era băiat tânăr), Cătălin Chivu s-a devedit a fi de 10 ori mai găunos decât foştii purtători de pulane, care cafteau suspecţii în beciurile Miliţiei.
A fost nevoie să fie săltat adjunctul Coadă ca să aflăm şi noi cu se ocupa, de fapt, marele comisar şef Cătălin Chivu: bătea femei în trafic! Vă daţi seama, o namilă de om ca Chivu a sărit să îi spargă dinţii unei femei cu care avusese o banală altercaţie în trafic. E drept că Chivu nu mai era şef al Poliţiei Brăila, în 2013, când s-a produs agresiunea, dar încă se numea poliţist.
Ce cocalar coclit! Cum să sari, mă, la bătaie la o femeie doar pentru că te-a enervat în trafic? Şi după ce i-ai dat două palme după ceafă, să ai tupeul nemărginit să apelezi la colegii tăi să te scape, să nu înregistreze cazul la Poliţie! Ăsta a fost Cătălin Chivu, plătit bine din bani publici, cu maşină de serviciu, cu diurnă şi normă de hrană. Vedeţi ironia? Cocalarul primea bani pentru hrană (în afară de salariu) ca să fie mâncat bine şi să aibă putere să le spargă dinţii doamnelor care contribuiau la leafa sa, prin taxe şi impozite.
Între timp, Cătălin Chivu şi-a dat demisia din Poliţie, după ce s-a judecat ani de zile cu Ministerul de Interne, auzi, pentru că ar fi fost nedreptăţit. Însă, fraierii care au fost atât de proşti încât să îl ajute pe Chivu să scape basma curată au de tras din greu în aceste zile. Adjunctul Coadă, care cică ar fi fost camarad cu Chivu prin nu ştiu ce misiune din Kosovo, a ajuns un pic la puşcărie pentru că a muşamalizat bătaia din trafic a lui Chivu. Cel mai probabil, cariera sa de poliţist s-a terminat. Statul român a investit bani în şcolarizarea a doi derbedei, care ar fi trebuit să aplice legea. Iar ei, în loc să respecte legea, o călcau în picioare. Şi nu au călcat numai legea în picioare, ci şi cetăţenii, care dacă aveau tupeu să îi deranjeze în trafic, erau scoşi din maşină şi luaţi la palme.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro