Mergi la conţinutul principal

Învață cu Aprendis cum poți împărtăși experiența ta altor persoane care ar vrea să îți calce pe urme

Fie că ești la început de drum, fie că ai acumulat de-a lungul timpului experiență în domeniul didactic, un curs de formare sau perfecționare în această direcție îți poate deschide noi oportunități în carieră. Chiar dacă ești un expert în meseria pe care o practici, să poți să prezinți informația într-un mod clar, concis și expresiv, să te faci înțeles și să menții vii atenția și interesul audienței tale sunt abilități pe care trebuie să le deprinzi și să le exersezi. Aprendis îți propune un curs acreditat de trainer prin care să înveți cum să predai într-un mod eficient în așa fel încât să poți forma noi experți în domeniul în care ai făcut performanță.

Când devine necesar cursul de trainer?

Legea actuală spune că, orice persoană care vrea să împărtășească din experiența proprie și altor persoane pentru a le pregăti profesional, are nevoie în prealabil de o diplomă acreditată de trainer. În caz contrar, cursurile sale devin nule, iar persoanele care au plătit să ia parte la acestea nu vor avea drept de practică pentru ceea ce s-au pregătit. Cu alte cuvinte, pentru ca o persoană să devină formator trebuie să dețină calificare în domeniul în care activează, plus o certificare autorizată a faptului că deține pregătirea și cunoștințele necesare pentru a-și împărtăși experiența ca trainer.

Ce vei învăța în cadrul cursului?

Dacă vrei să predai în fața unei audiențe, fie aceasta mică sau mare, îți trebuie o înclinație aparte pentru comunicare și predare. Însă, mai presus de acest lucru, este felul în care îți sistematizezi și prezinți informația, ceea ce poți învăța în cadrul unui curs. De asemenea, Aprendis te ajută să îți descoperi stilul propriu prin care să atragi și să inspiri pe oricine te ascultă. De asemenea, vei învăța cum să structurezi informația în așa fel încât aceasta să vină ca un răspuns la problemele sau nevoile pe care cei din fața ta le prezintă.

Să fii în centrul atenției nu este ușor, motiv pentru care vei fi nevoit să deprinzi tehnici prin care să îți gestionezi și controlezi emoțiile, să îți folosești limbajul corpului pentru a atrage și a convinge. Totodată, îți vor fi prezentate multiple mecanisme de management al grupelor de cursanți și de evitare a conflictelor, astfel încât să ai parte de întâlniri armonioase, eficiente și foarte dinamice din punct de vedere educațional.

Cât durează și cum se desfășoară cursul?

Cursul de trainer susținut de Aprendis are o durată de patru săptămâni, timp în care în fiecare weekend, între orele 10:00 și 14:00, se vor susține întâlniri online, live în sistem de video-conferință prin intermediul aplicației ZOOM. Vei deprinde toate cunoștințele teoretice și practice de care ai nevoie pentru a profesa în domeniul formării profesionale pentru ca, în final, să poți susține un examen de absolvire. Acesta constă în două probe: test grilă și predare proiect, pe baza cărora specialiștii vor stabili nivelul tău de pregătire și îți vor elibera certificatul de absolvire, recunoscut la nivel național și european, care este dovada eforturilor depuse și a faptului că ți-ai câștigat dreptul de a profesa ca formator.

Înscrie-te online în câteva minute

Dacă vrei să fii sigur că îți rezervi poziția în cadrul următoarei sesiuni, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere și să îl trimiți. Vei fi contactat în scurt timp de către unul din membrii echipei pentru a-ți confirma locul și a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie înainte de prima întâlnire.

Fă un salt important în carieră și urmează cursul de trainer Aprendis!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro