Mergi la conţinutul principal

Întârzieri exagerate pe traseele Braicar. Brăilenii se plâng că așteaptă cu orele autobuzele în stații

Mijloacele de transport în comun circulă cu o frecvență redusă, de câteva săptămâni, de când au fost instituite restricții pe fondul pandemiei de coronavirus. Brăilenii știu asta și înțeleg situația. Se mai întâmplă, totuși, ca întârzierile de pe traseu să fie exagerat de mari, încât provoacă indignarea celor care așteaptă în stații. O cititoare ne-a semnalat faptul că, în această dimineață, a așteptat un autobuz în stația din dreptul Școlii nr. 8, timp de peste o oră. La un moment dat, femeia și-a pierdut răbdarea și a sunat la secretariatul Braicar, iar persoana care i-a răspuns i-a transmis, pur și simplu, că ”nu are ce să-i facă”.

Contactat de un reporter ”Obiectiv”, directorul Braicar, Cornel Săndulescu, ne-a transmis că, potrivit unei Hotărâri a Consiliului Local Municipal adoptate la sfârșitul lunii martie, frecvența sosirii în stații a mijloacelor de transport în comun a fost stabilită la 25 - 30 de minute, în consecință timpii de așteptare fiind mai mari decât de obicei. Săndulescu nu ne-a putut da, însă, un răspuns concret față de situația punctuală semnalată de cititoarea noastră. ”Nu am cunoștință să fie vreo problemă pe traseul respectiv, care să ducă la întârzieri de o oră a autobuzelor!”, ne-a declarat acesta.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro