Mergi la conţinutul principal

Întâlnire de lucru în Turcia, în cadrul proiectului «PRIME»

A treia întâlnire transnaţională din cadrul proiectului Erasmus "Promoting Our Regions In Modern Entrepeneurship - PRIME", a avut loc săptămâna trecută în Turcia, în oraşul Aksaray. În cadrul mobilităţii, la departamentul pentru Educaţie din Aksaray, fiecare grup din România, Polonia şi Turcia a prezentat instituţia pe care o reprezintă şi departamentele ei, după care s-a discutat despre primul produs intelectual ce trebuie să se finalizeze. Este vorba de un volum intitulat "Eficienţa unui brand-name în educaţie", cadrele didactice discutând detalii despre cum să realizeze produsul respectiv astfel încât să fie cât mai eficient pentru toţi cei implicaţi în educaţie. La finalul întâlnirii s-au stabilit detaliile pentru următoarea vizită şi sesiune de training care va avea loc în România. Coordonatorul proiectului, inspectorul Luminiţa Mocanu, a mai precizat că s-au colectat materiale de promovare a oraşului şi regiunii gazdă şi au avut loc discuţii cu antreprenori locali.
Membrii echipei participante la întâlnirea transnaţională au fost: Daniela Condei, Cristina Mangiurea, Ecaterina Bonciu, Aurelia Stroe, Cristina Negură, Anca Florina Lipan de la Inspectoratul Şcolar, Ovidiu Mazâlu şi Cameluţa Budan de la Colegiul Naţional "Nicolae Bălcescu". Vizita s-a realizat în perioada 27 aprilie - 1 mai. Proiectul Erasmus, Acţiunea KA2 - Cooperare şi inovare pentru schimbul de bune practici" se numeşte "Promoting Our Regions In Modern Entrepeneurship - PRIME", şi are nr. 2014 / 1RO01 / KA201 / 002696. Beneficiar este Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila, iar partenerii sunt din Turcia şi Polonia. Coordonator este profesoara Luminiţa Mocanu, inspector proiecte educaţionale.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro