Mergi la conţinutul principal

Înscrieri la Facultatea de Inginerie pentru licenţă şi masterat

Până pe 16 iulie se mai fac înscrieri la Facultatea de Inginerie pentru mai multe domenii. La Inginerie mecanică sunt 15 locuri fără taxă şi 30 locuri cu taxă pentru specializările - Utilaje tehnologice pentru construcţii respectiv Ingineria şi managementul resurselor tehnologice în construcţii, la Ingineria mediului sunt 15 locuri fără taxă şi 30 locuri cu taxă pentru specializarea Ingineria sistemelor biotehnice şi ecologice, la Inginerie şi management sunt 15 locuri fără taxă şi 30 locuri cu taxă pentru specializarea Inginerie economică în domeniul mecanic, iar la Agronomie sunt 20 locuri fără taxă şi 15 locuri cu taxă pentru specializarea Agricultură.

În perioada 17- 21 iulie se afişează primele rezultate şi se depun diplomele de bacalaureat în original. Pe 21 iulie, la ora 18.00 se afişează listele finale. În cazul în care unii admişi nu aduc documentele în original, vor fi admişi următorii de pe listă. În perioada 22 - 24 iulie, cei admişi ulterior îşi vor depune şi ei diplomele de bacalaureat în original, iar pe 24 iulie se afişează listele finale.

Pentru prima dată, admiterea pentru studiile de masterat se desfăşoară în vară, astfel că doritorii se pot înscrie în perioada 22 - 24 iulie. Unica specializare acreditată de ARACIS este "Analiza asistată de calculator a dinamicii maşinilor şi echipamentelor tehnologice". Rezultatele finale pentru masterat se vor afişa pe 26 iulie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro