Mergi la conţinutul principal

A încurcat țeava de apă cu țeava de gaze și era să provoace o nenorocire în bloc

A incercat sa taie teava de apa si a taiat teava de gaze. Un barbat din Braila, proprietar al unui apartament din cartierul Hipodrom, bloc Z, care-si renoveaza apartamentul a vrut sa taie o teava veche de apa din apartament si a taiat teava de gaze. In acel bloc mai sunt locatari care nu si-au montat contorizare la gaze si au ramas racordati la teava de gaze comuna, care le alimenteaza aragazele. Barbatul nu a cunoscut aceasta situatie si a gandit ca teava respectiva este de apa.

 

Cand a vazut ca ies gaze acesta a anuntat Distrigazul. La fata locului a ajuns si un echipaj de la pompieri care a asigurat zona si a luat masurile preventive. Echipa operativa de la societatea de gaze ajunsa la fata locului a intrerupt alimentarea cu gaze a blocului. In urma evenimentului nu au fost victime sau pagube materiale. Barbatul va trebui sa remedieze avaria, dar pana atunci si-a lasat vecinii, cei mai multi pensionari, fara gaze.

 

Pompierii atrag atentia brailenilor ca in municipiu mai sunt multe blocuri in aceasta situatie, iar o teava pe care unii o considera de apa, poate fi de gaze. Ei le recomanda celor care isi fac renovari in apartament sa se intereseze dinainte despre situatia reala din bloc pentru a nu mai aparea confuzii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro