Mergi la conţinutul principal

A început returul în Liga a IV-a la fotbal

În prima etapă a returului Ligii a IV-a la fotbal doar Viitorul Ianca şi CS Făurei şi-au valorificat avantajul terenului propriu, în celelalte patru partide victoria revenind formaţiilor vizitatoare. Ca şi în runda inaugurală a acestei stagiuni fotbalistice, Victoria Cazasu a realizat scorul etapei, 6-3, în deplasarea de la ultima clasată, Voinţa Şuţeşti. Alex Cotigă a realizat un hat-trick, însă o evoluţie la fel de bună a avut-o şi juniorul Valentin Mihai, care a marcat de două ori în poarta gazdelor. Sportul Chiscani s-a impus cu 2-0 la Movila Miresii, însă din cauza ratărilor victoria elevilor lui Georgel Pascu s-a conturat abia în repriza a doua, graţie reuşitelor lui Vali Durbacă şi Ionuţ Bogdan. CS Făurei, pentru care Marian Mâţă a înscris de trei ori, a câştigat cu 4-2 disputa cu Pandurii Tudor Vladimirescu, ambele reuşite ale oaspeţilor fiind semnate de Şerbănescu, jucător care abia în acest sezon a făcut pasul de la echipa de juniori la cea de seniori. Dacia Unirea 2 Brăila a condus cu 1-0 din minutul 16 când a marcat Gaşpar, însă la pauză scorul a fost egal, 1-1, golul egalizator fiind realizat de Marius Coman. În repriza a doua Coman a mai înscris de două ori, brăilenii o singură dată prin Iordache, iar Viitorul Însurăţei s-a impus cu 3-2 şi a urcat pe locul al doilea în clasament. Pe poziţia a treia a revenit Victoria Traian, formaţie care s-a impus cu 3-1 în deplasare, la Voinţa Vişani, golurile învingătorilor fiind realizate de Postolea 2 şi Mihăiţă Stoian. După această rundă satelitul Daciei Unirea a coborât pe locul al patrulea.
După etapa a 12-a primul loc este deţinut de Sportul Chiscani, formaţie care are maximum de puncte, 36, pe poziţia a doua se află Viitorul Însurăţei cu 25 de puncte, iar pe a treia Victoria Traian cu 24 de puncte.

Rezultatele şi marcatorii etapei a 12-a:
Voinţa Vişani - Victoria Traian 1-3 (1-1)
Mândroasa (min. 23) / Postolea (min.3, 92), Stoian (min. 78)
CS Făurei - Pandurii Tudor Vladimirescu 4-2 (3-0)
Mâţă (min. 7, 14, 17), Ciurea (min. 86) / Şerbănescu (min. 56, 65)
Voinţa Şuţeşti - Victoria Cazasu 3-6 (1-4)
Măgăriţă (min. 35, 67), Şerban (min. 61) / Cotigă (12, 36, 75), Mihai (min. 18, 68), Vlad (min. 34)
Gloria Movila Miresii - Sportul Chiscani 0-2 (0-0)
V. Durbacă (min. 78), Bogdan (min. 85)
Viitorul Ianca - Voinţa Plopu 3-1 (2-0)
Bratosin (min. 8), Sterpu (min. 23), Irimia (min. 89) / Roşu (min. 75)
Dacia Unirea 2 Brăila - Viitorul Însurăţei 2-3 (1-1)
Gaşpar (min. 16), Iordache (min. 78) / M. Coman (min. 25, 61, 70)

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro