Mergi la conţinutul principal

A început recrutarea candidaţilor pentru şcoala de pompieri şi protecţie civilă

• dosarele de candidat pot fi depuse la ISU “Dunărea” Brăila, până pe data de 5 decembrie

 

Ca în fiecare an în această perioadă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila recrutează candidaţi pentru concursul de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova, sesiunea ianuarie 2018.

Sunt scoase la concurs, pentru arma „pompieri şi protecţie civilă”, sesiunea ianuarie 2018, 300 de locuri – bărbaţi (275 locuri pentru subofiţeri - specialitatea pompieri şi protecţie civilă din care două locuri pentru candidaţii de etnie romă şi 25 de locuri pentru maiştrii militari – specialitatea auto). Durata studiilor postliceale este de 1 an.

Informaţii suplimentare privind perioada de recrutare, condiţii de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs se pot obţine la Serviciul Resurse Umane (tel. 0239.611212, int. 27006) din cadrul inspectoratului sau pe pagina www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera.

Cererile de înscriere la concursurile de admitere în şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti se depun la sediul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila, b-dul Dorobanţi, nr. 468, până la data de 05 decembrie 2017.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro