Mergi la conţinutul principal

Începe distribuirea biletelor de tratament balnear

• pensionarii şi asiguraţii care au nevoie de tratament pentru diverse afecţiuni medicale se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Brăila

 

Veste bună pentru pensionarii şi asiguraţii care au nevoie de tratament pentru diverse afecţiuni medicale. Casa Judeţeana de Pensii (CJP) Brăila anunţă că s-au alocat bilete de tratament pentru prima serie de TBRCM (Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă). Potrivit unul comunicat al instituţiei, sunt disponibile locuri în următoarele staţiuni: Amara (judeţul Ialomiţa), Bala (judeţul Mehedinţi), Buziaş (judeţul Timiş), Sărata Monteoru (judeţul Buzău), 1 Mai (judeţul Bihor), Covasna, Moneasa (judeţul Arad), Nicolina (judeţul Iaşi) şi Lacu Sărat.

Plecările se fac începând cu 19 sau 20 martie.

Persoanele care doresc să beneficieze de bilete de tratament se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Brăila, Calea Călăraşilor nr. 19, ghişeu nr. 1, parter. Programul este de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00.

Biletele se acordă la cerere numai anumitor categorii de persoane care dovedesc că au nevoie de un astfel de tratament pentru afecţiunile lor medicale. Mai exact, pot beneficia de un singur bilet de tratament cei ce sunt asiguraţi în sistemul public de pensii şi pensionarii din acest sistem, precum şi cei care au dreptul la aceste bilete printr-un act normativ special.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro