Mergi la conţinutul principal

Începe Campionatul naţional de fotbal al studenţilor

În perioada 21-24 iulie, Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) organizează Campionatul Naţional de Fotbal, ce se va desfăşura la Bucureşti. Cu acest prilej, echipele tuturor centrelor universitare membre ale Uniunii - Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Craiova, Constanţa, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Bacău, Galaţi, Petroşani, Târgovişte, Piteşti şi Ploieşti - vor concura pentru a obţine cel mai râvnit trofeu al verii: Cupa UNSR.
Proiectul încearcă să tragă un semnal de alarmă în rândul tinerilor cu privire la necesitatea unui stil de viaţă sănătos, îndemnându-i pe aceştia la mişcare. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi va fi reprezentată şi anul acesta de Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi (SSMG) ce va onora invitaţia UNSR şi va participa cu o echipă formată din studenţi din mai multe oraşe.
"Vrem să facem o figură frumoasă la această ediţie de campionat si să ne clasăm cât mai sus. Suntem nerăbdători să jucăm pentru Cupa UNSR, mai ales că abia s-a terminat sesiunea şi simţeam cu toţii nevoia de relaxare. Mergem la Bucureşti cu gândul că abia aşteptăm să ne revedem prietenii", a declarat Rusu Vitalie, vicepreşedinte SSMG.
După ce în competiţia de anul trecut echipa Galaţiului s-a situat pe locul 5, anul acesta studenţii îşi doresc să se întoarcă acasă cu trofeul.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro