Mergi la conţinutul principal

Încep înscrierile la seral

Dosarele trebuie să conţină cererea de înscriere, certificatul de naştere şi cartea de identitate, în copie legalizată, foaia matricolă pentru clasele V - VIII şi fişa medicală. Repartizarea candidaţilor se va face în şedinţă publică pe 27 iulie, la Grupul Şcolar "Edmond Nicolau", în două etape. Mai întâi are loc repartizarea candidaţilor care au promovat testele naţionale/examenul de capacitate, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi a opţiunilor iar apoi are loc repartizarea candidaţilor care nu au promovat testele naţionale/ examenul de capacitate, în ordine descrescătoare a mediilor de absolvire a claselor V - VIII.

În planul de şcolarizare pentru anul şcolar 2009 - 2010, învăţământ liceal seral, au fost cuprinse 12 clase cu un număr de 336 de locuri. La Grupul Şcolar Industrial "C. D. Neniţescu" sunt două clase cu un număr de 56 de locuri pentru specializările tehnician ecolog şi protecţia calităţii mediului şi tehnician tehnică de calcul. La Grupul Şcolar "Edmond Nicolau" sunt 84 de locuri în trei clase pentru specializările ştiinţe sociale şi tehnician analize produse alimentare iar la profilul tehnic, domeniul este construcţii, instalaţii şi lucrări publice. La Grupul Şcolar "Anghel Saligny" şi la Grupul Şcolar "C. Brâncoveanu" sunt câte două clase, cu 56 de locuri, fiecare, pentru specializările tehnician proiectant CAD şi tehnician mecatronist iar la Grupul Şcolar "Grigore Moisil" este în plan o singură clasă, cu 28 de locuri, pentru specializarea tehnician în automatizări. Grupul Şcolar "Gh. K. Constantinescu" are două clase cu 28 de locuri fiecare la specializarea tehnician în achiziţii şi contractări.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro