Mergi la conţinutul principal

A încasat amendă pentru că a refuzat să se legitimeze

poliţiştii locali l-au sancţionat pe un conducător auto depistat pe Calea Călăraşilor, care încălcase Codul Rutier, însă nu a vrut să spună cine este • un alt şofer nu s-a prezentat la Poliţia Locală, deşi primise notificare, iar asta i-a adus o amendă

 

Nu spui cine eşti, încasezi amendă. Poliţiştii locali au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 600 lei, pentru refuzul unei persoane de a da relaţii pentru stabilirea identităţii sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul poliţiei, la invitaţia justificată a organelor de urmărire penală.

Un tânăr, în vârstă de 25 ani, din Brăila, a primit amendă în valoare de 300 lei. El a fost depistat pe Calea Călăraţilor, intersecţie cu str.Ana Aslan, iar în calitate de conducător auto a refuzat să dea relaţii pentru stabilirea identităţii sale sau de a se legitima cu actul de identitate la cererea justificată a poliţiştilor locali aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu. I s-au solicitat date personale în vederea clarificării situaţiei privind încălcarea prevederilor OUG 195/2002 (Cod Rutier).

Un alt bărbat, de 36 ani, a primit amendă în valoare de 300 lei,        întrucât, în calitate de proprietar al auto marca Volkswagen cu nr. de înmatriculare B-22-ETC,  a refuzat să se prezinte la sediul Poliţiei Locale Brăila, la invitaţia justificată a poliţiştilor, în vederea clarificării situaţiei privind încălcarea prevederilor Legii nr.421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu