Mergi la conţinutul principal

Încă un “hop” serios pe șantierul din zona străzii Apollo, până la intersecția cu bulevardul Dorobanților

• ce e mai greu s-a făcut, respectiv subtraversarea la adâncime pentru racordul canalizării cu colectorul de pe bulevard, însă mai sunt de făcut racorduri la rețeaua de utilități pentru toți riveranii de pe strada Apollo, lucrare nu tocmai ușoară, dat fiind păienjenișul de țevi și cabluri din subteran

 

Odată rezolvată una dintre cele mai dificile probleme inclusă în lucrările adiacente podului de la Apollo, și anume subtraversarea la mare adâncime pentru racordul canalizării cu colectorul de pe Dorabanți, acum, pe ultima sută de metri a investiției, sunt alte intervenții, și ele deosebit de pretențioase. Astfel, după golirea de ape reziduale a canalizării, realizării de canivouri și cămine de vizitare (inclusiv unde terenul a fost împănat și consolidat cu piatră și pământ), încă mai sunt în desfășurare alte lucrări, care vizează legătura cu riveranii. Este vorba de rețelele de utilități (apă, gaze, electricitate, canal) ale căror vane și legături sunt în noile canivouri și cămine de vizitare. Iar dificultățile și răspunderea constructorului reprezintă un adevărat examen profesional, întrucât până la rampa podului toată strada Apollo este plină de șanțuri și gropi în care există un adevărat păienjeniș de conducte și cabluri, unele deviate acum, altele vechi de zeci de ani și aflate la adâncimi și direcții diferite, intersectate între ele etc. Aspecte ce trebuie terminate cât mai rapid, în contextul în care ne aflăm în pragul sezonului rece, iar intemperiile pot apărea oricând!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro