Mergi la conţinutul principal

Încă o numire de la Brăila în Guvernul Grindeanu: Carmelia Dragomir Bălănică, fost consilier al primarilor Simionescu și Dragomir, secretar de stat la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate

* decizia a fost publicată, ieri, în Monitorul Oficial * aceasta a demisionat din fotoliul de consilier județean și se află deja la Minister

 

Fostul consilier al primarilor Simionescu și Dragomir, iar din vara anului 2016 consilier județean, Carmelia Dragomir Bălănică, a fost numită, recent, ca vicepreședinte cu rang de secretar de stat în cadrul Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. Decizia a fost publicată, ieri, în Monitorul Oficial. Contactată de redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei” Carmelia Bălănică se afla deja la Minister și a confirmat că a demisionat din poziția de consilier județean și din celelalte funcții deținute la Brăila.

Sunt deja la Minister și încercăm să demarăm lucrurile”, a afirmat aceasta, precizând că are specializare în domeniul în care a fost numită.

Potrivit deciziei semnate de premierul Sorin Grindeanu pe 19 aprilie, Carmelia Mariana Dragomir Bălănică exercită în prezent atribuțiile președintelui ”cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, până la numirea conducătorului instituției, în condițiile legii”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro