Mergi la conţinutul principal

Încă o donaţie de la Pătrăşcan pentru Cristi. Alţi 12.000 de lei au intrat în cont

Cristi a mai primit încă 12.000 de lei. Asta arată extrasele de cont, în posesia cărora am intrat ieri, şi care fac referire la perioada 1 - 10 august, adică după evenimentul "Hai la suc 2! La ştrand" organizat de un grup de eleve de la "Murgoci" la sfârşitul lunii iulie. Brăilenii au dat dovadă de generozitate şi au făcut donaţii în conturile lui Cristi, cea mai mare sumă oferită fiind de 10.000 de lei, donatorul dorind să rămână anonim. Alţi 2.000 de lei au fost donaţi de mai multe persoane impresionate de cazul băiatului.
Starea de sănătate a lui Cristi este bună. Internat în spitalul din Turcia, Cristi a primit ieri două transfuzii de sânge, iar astăzi va fi supus unor noi investigaţii. Săptămâna viioare va începe a cinsprezecea şedinţă de chimioterapie. Apoi, mai rămân doar trei. Trei şedinţe şi se va putea întoarce acasă.

Brăilenii au cumpărat tricouri marca Pătrăşcan şi au donat pentru Cristi

Pe 4 august, la The Music Pub, Costel Pătrăşcan şi artistul Daniel Iancu au susţinut spectacolul "Am trăit bine". În cadrul evenimentului, cunoscutul caricaturist i-a invitat pe cei din public să cumpere tricouri inscripţionate cu textele sale, anunţându-i că suma care se va strânge va ajunge la Cristian Filip. Brăilenii au cumpărat tricourile, iar suma de 300 de lei a fost oferită adolescentului de nota 10.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro